Private lease met reclame

Voor niets gaat alleen de zon op (en zelfs dan rijst soms de vraag hoelang nog…), dus ja, ook voor private leasing moet je in de buidel tasten. Desalniettemin is juist de leaseconstructie ideaal voor mensen met een gebrek aan reusachtig spaarvarken. Je rijdt met een private lease immers altijd een nieuw model wagen, zonder dat je eerst de benodigde aankoopprijs op tafel hoeft te leggen. En kies je voor het leasen van een tweedehands auto, dan betaal je nog veel minder! Toch is dit niet de enige manier om flink te kunnen besparen op de kosten van een leaseovereenkomst: ook het rijden met reclame scheelt je een flinke bom met duiten.

Private lease met reclame, hoe werkt het?

Private lease met reclame kan je zien als gesponsord rijden: je betaalt het volledige leasebedrag niet zelf, maar wordt hierin bijgestaan door je sponsor: een bedrijf. In ruil daarvoor verlangt het bedrijf uiteraard wel iets van je terug, en wel in de vorm van reclame. Door het leasebedrijf (bijvoorbeeld: mijndomeinauto, aff.) wordt reclameruimte beschikbaar gesteld op de auto. Deze ruimte wordt gevuld met een of meerdere reclamestickers voor het bedrijf dat meebetaalt aan jouw private lease. Terwijl jij rondrijdt, maak je dus reclame voor je sponsor. Een win-win situatie, want jij kan goedkoper rijden en het bedrijf in kwestie profiteert van een grotere naamsbekendheid!

Private lease met reclame is nog geen gemeengoed, maar wint wel meer en meer aan populariteit. Op zich niet verwonderlijk, want voor een relatief gering bedrag heeft het bedrijf in kwestie een rijdende reclamecampagne. In vergelijking met de kosten voor reguliere reclame, dus billboards, radio of tv, vallen de kosten voor private lease erg mee. Ook de consument profiteert hierdoor van flink lagere leasekosten. Verder kunnen bedrijven en organisaties kiezen voor collectieve sponsoring. Denk hierbij aan een branchevereniging die specifieke sectoren onder de aandacht brengt met een “kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper”-auto of een “alles ziet er beter uit met een nieuw verfje”-wagen.

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.

Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Neem bijvoorbeeld in je vergelijking mijndomeinauto (aff.), Athlon (aff.), Volkswagen (aff.) en Leas'm mee. Allen gespecialiseerd in private lease.

Mijndomeinauto.nl > Athlon > Volkswagen > Leas'm >


2 gedachten over “Private lease met reclame”

  1. Ik ben op zoek naar een kleine Auto voor huiselijk gebruik . Ik heb zelf niet meer nodig om dagelijkse boodschappen te doen en af en toe eens naar vrienden te rijden en even weg van thuis . Zelf heb ik alles uitgerekend voor nieuwe auto en verzekering en baantaks. Dat is voor mij alleen een heel dure zaak en ik ben maar alleen dus op het gebied van lening en auto kopen en verzekeringen kan ik beter gaan naar een lease model . Wat ik zoek is een kleine wagen maar dat me overal naar toe brengt waar ik moet zijn . Nu neem ik trein bus maar op een maand kost dit ook al heel veel geld .
    Kan U mij daar even op antwoorden of dit past bij mij en of ik het kan leasen natuurlijk. Ook sponsoring lijkt me leuk dit zou het nog aangenamer maken en kosten nog meer doen dalen .
    Alvast bedankt Ottermans Hildeken

Een reactie plaatsen