Private lease hybribe

Wil je een hybride auto private leasen? Vergelijk en bespaar, zowel nieuw als 2e hands hybride auto’s van diverse merken en aanbieders!

Hybride auto: nieuw uiterlijk, oude techniek

Een hybride auto heeft veel pluspunten. Waar een elektrische auto nog altijd een beperkte actieradius heeft, kun je met een hybride auto dus onbeperkt doorrijden. De techniek is overigens niet nieuw: wist je dat de eerste hybride auto al in 1901 werd ontwikkeld? Dat was de Lohner Porsche Mixte Hybrid, een serie-hybride voertuig met een benzinemotor en een stroomgenerator die de batterijen oplaadde.

Hybride private leasen

Inmiddels is de techniek van toen aangescherpt en in een nieuw, gestroomlijnder jasje gegoten. De nieuwste modellen zijn ook veel functioneler. Een moderne hybride wagen kan bijvoorbeeld gewoon een caravan trekken. Voorheen was dat geen optie: er zat geen trekhaak op deze auto’s vanwege het gevaar voor een te hoge kogeldruk.

Hybride auto’s zijn populairder dan ooit! Zo’n beetje ieder automerk heeft een of meerdere hybride modellen uitgebracht. Daardoor zijn er ook veel meer hybride auto’s als private lease verkrijgbaar. Zo vind je bij de ANWB een paar fraaie hybride auto’s, maar ook bij Auto.nl en JustLease kun je terecht voor een paar mooie private lease hybrides.

Private lease aanbieders die hybride auto's aanbieden