Ford Fiësta

Met de Ford Fiësta vind je altijd wel een private lease die bij je past! De Ford Fiësta is immers verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen, zodat er altijd wel eentje naar jouw wens is. Maak je niet zo vaak gebruik van de achterbank en rij je meestal alleen of met z’n tweetjes? Dan kan je kiezen voor een compacte driedeurs-uitvoering. Wil je de kids ook meenemen of gezellig met meerdere personen op vakantie, dan kies je voor een private lease in handige vijfdeurs-uitvoering. Welke van de twee je ook kiest, een Ford Fiësta is standaard van alle gemakken voorzien.

Lease je een Ford Fiësta, dan lease je een auto met een zeer compleet pakket aan boord! Zo kun je kiezen voor een private lease met geïntegreerd navigatiesysteem, maar ook met Active City Stop. Hierbij zal de auto automatisch stoppen voor obstakels op de weg: handig en veilig! (Deze functie werkt alleen als je maximaal 30 km/u rijdt, dus geen zorgen voor noodstops). Ook Ford SYNC Bluetooth & Voice Control kan geregeld worden. Met dit systeem kan je niet alleen makkelijk bellen en gebeld worden op je smartphone, maar ook vanuit je stoel muziek streamen van een MP3-speler of USB-stick. Verder kan je uiteraard kiezen voor ABS, airconditioning, elektrische ramen, lichtmetalen velgen, verwarmde buitenspiegels, parkeersensoren en stoelverwarming. Kortom, een private lease die is voorzien van alle gemakken!

Zuinig rijden met de Ford Fiësta-lease

Ook zo’n hekel aan tanken? Met de Ford Fiësta rij je zuiniger dan ooit! Deze private lease is uitgerust met een zeer energiezuinige EcoBoost benzinemotor of geoptimaliseerde 1,6 liter dieselmotor. Met de EcoBoost benzinemotor gaan hoog vermogen en zuinig rijden hand in hand: het gemiddeld is 4,3 liter per 100 kilometer. Bij de dieselmotor ligt het verbruik zelfs nog iets lager. Verder heeft de Ford Fiestaeen lage CO2-uitstoot en een start-stopsysteem. Dit laatstgenoemde systeem zorgt ervoor dat het brandstofverbruik nóg lager komt te liggen.

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.

Vergelijken loont! Een aantal aanbieders die gespecialiseerd zijn in private lease:

Auto.nl Mijndomein Volkswagen Seat ANWB Peugeot Athlon


Plaats een reactie