Audi A3

Ben je op zoek naar een stoere en sportieve leaseauto, maar weet je nog niet welke auto je moet kiezen? Voordat je een leasecontract afsluit, wil je misschien eens kijken naar de Audi A3: een prachtige private lease die alles wat jij zoekt, in huis heeft! De nieuwste Audi A3 oogt ruimtelijk, dynamisch en sportief. Juist door de onderbroken lijnen onder de ramen en boven de dorpels ziet de auto er slank en opvallend uit, zodat je de blits kunt maken in je private lease. Daarnaast “smoelt” de auto ook leuk, door zijn eveneens slanke koplampen. Je kunt er zelf voor kiezen of je deze in welke uitvoering je deze neemt: Xenon met LED-dagrijlichten of full-LED-technologie.

Een private lease zoals de Audi A3 is een waar feestje, ook van binnen. Door de ruime dashboardlijnen oogt het interieur van de Audi A3 ontzettend ruim. Niet alleen voorin, maar ook op de achterbank is het comfortabel toeven. Is het je allemaal nog niet ruim en licht genoeg, dan kan je kiezen voor een uitvoering met panoramadak. Dit is een dak dat je open kunt kantelen of schuiven.

In de Audi A3 hoef je je niet te vervelen: er valt genoeg te ontdekken. De (optionele!) MMI navigatie bijvoorbeeld, waarmee je het navigatiesysteem en je telefoon eenvoudig kunt bedienen. Ook alle door Audi connect ondersteunde diensten kunnen bediend worden met de MMI Touch. Ook onder de motorkap heeft deze sportieve private lease genoeg in huis: de 150 pk sterke motor (benzine) kan naar believen cilinders aan- en uitschakelen. Hierdoor blijven het verbruik en de uitstoot binnen de perken.

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.

Vergelijken loont! Een aantal aanbieders die gespecialiseerd zijn in private lease:

Auto.nl Mijndomein Volkswagen Seat ANWB Peugeot Athlon


1 gedachte over “Audi A3”

Plaats een reactie