Alfa Romeo MiTo

Heb je de beslissing genomen om op zoek te gaan naar een gunstig leasecontract en weet je nog niet welke private leaseauto je wil rijden? Denk dan ook eens aan de Alfa Romeo MiTo. Niet voor niets heeft Alfa Romeo al heel wat mensen gelukkig gemaakt met hun sportieve, stoere wagenpark. Ook de MiTo smeekt je om het gaspedaal eens flink in te trappen, wat het zuinig rijden helaas niet ten goede komt… Maar dat mag de pret niet drukken.

Alleen al aan het uiterlijk van de Alfa Romeo MiTo zie je dat deze wagen staat voor stijl, sportief rijden en een superieure wegligging. Toch zou je aan de motor in eerste instantie niet verwachten dat de auto zo krachtig is: de Alfa Romeo MiTo wordt geleverd met een 105 pk Twin-Air-Motor. Voor deze stoere driedeurs is dit echter méér dan genoeg. Ook binnen de auto komt de Alfa Romeo-liefhebber prima aan zijn/haar trekken. Het dashboard van de MiTo oogt zowel speels als in stijl afgewerkt. Je kunt kiezen voor een optioneel UConnect-infotainmentsysteem, dat geleverd kan worden met een 5 inch groot touchscreen, bluetooth en usb. Ook kan dit systeem worden voorzien van navigatie. Even flink gas op de plank? Je tikt de 100 km/u aan binnen 11,4 seconden en je kan doortrekken tot maar liefst 184 km/u. Qua verbruik moet je rekenen op 4,2 liter per 100 kilometer.

Voor de zakelijke leaserijder

Ben je niet op zoek naar een private lease, maar naar een goede zakelijke deal? Bijvoorbeeld omdat je werkt als ZZP’er? Dan is de Alfa Romeo MiTo Esclusivo een uitstekende leaseauto voor jou. Deze wagen wordt alleen voor de Nederlandse markt in productie genomen en kent een zzer aantrekkelijke bijtelling: 14%. Ook de Alfa Romeo MiTo Esclusivo is standaard voorzien van veel extra opties, zoals climate control, parkeersensoren achter met display, lendensteunverstelling bij de voorstoelen en een armsteun met opbergvak.

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.

Vergelijken loont! Een aantal aanbieders die gespecialiseerd zijn in private lease:

Bekijk aanbod > Vergelijk aanbieders >


Plaats een reactie

Private lease aanbieders