Private lease voordelen

Autorijden

Als particulier een auto leasen (private lease)… Het klinkt wellicht een beetje vreemd of zelfs decadent, maar als privépersoon een auto leasen kan heel voordelig uitpakken! Om te beginnen rijd je een prachtige, spiksplinternieuwe auto, zonder dat je er enig omkijken naar hebt. Zolang je netjes het vooraf bepaalde maandbedrag betaalt, regelt de leasemaatschappij verder alles voor je. De verzekering loopt dan ook via de leasemaatschappij, evenals de afhandeling van eventuele pech en/of schade. Ook ben je verzekerd van vervangend vervoer, mocht je leaseauto op een gegeven moment bij de garage terechtkomen. De kans hierop is echter klein, want nieuwe auto’s vertonen in de regel maar weinig mankementen. 

Lees meer >Private lease voordelen

Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Neem bijvoorbeeld in je vergelijking mijndomeinauto (aff.), Athlon (aff.), Volkswagen (aff.) en Leas'm mee. Allen gespecialiseerd in private lease.

Mijndomeinauto.nl > Athlon > Volkswagen > Leas'm >

Private lease op een rij

Private lease auto

Hoewel het op particuliere grond leasen van een auto op het eerste gezicht misschien heel duur en decadent overkomt, is het natuurlijk wel heel leuk om zonder veel gedoe altijd in de nieuwste auto te rijden. Nou ja, nieuwste… Tegenwoordig is het ook mogelijk om tweedehands modellen te leasen. Misschien dat je hier op het eerste gezicht wat huiverig tegenover staat, maar aan de andere kant: waarom zou je? Ook de auto’s die tweedehands worden aangeboden om te leasen, zijn nog redelijk nieuw en hebben dus nog heel wat kilometers voor de boeg. Het feit dat de auto niet vers van de fabrieksband komt rollen, hoeft dus helemaal geen reden te zijn om deze lease aan je voorbij te laten gaan. Er zijn dan ook steeds meer mensen die in plaats van het kopen van een auto, overgaan op lease… hoewel Nederland nog wel achterblijft ten opzichte van de rest van Europa. In Amerika en Engeland bijvoorbeeld is leasen vrijwel de standaard procedure. Misschien dat onze fiscale bijtelling hier wat mee te maken heeft?

Lees meer >Private lease op een rij

Een elektrische auto leasen

Een elektrische auto leasen

Weet je het nog, je eerste eigen autootje? Dikke kans dat het een rammelbak tot en met was, en misschien nog wel eentje die je van heinde en verre hoorde aankomen ook. Zulke auto’s zie je tegenwoordig bijna niet meer op de Nederlandse wegen. Sterker nog, de auto’s van nu zijn niet alleen strakker en flitsender, maar vaak ook nog een stuk minder belastend voor het milieu. Zeker wanneer je kiest voor een elektrische auto leasen!

Lees meer >Een elektrische auto leasen

Lease voordelig een occasion

Lease voordelig een occasion

Wellicht heb je je inmiddels al een beetje ingelezen over het fenomeen ‘leaseauto’. Zo ja, dan weet je dat het (privé) leasen van een auto helemaal niet zo duur hoeft te zijn als dat je wellicht in eerste instantie verwachtte. Verder heeft een private lease natuurlijk nog veel meer voordelen, zoals financieel tot in de puntjes weten waar je aan toe bent. Kies je er voor om een auto te kopen, dan draai je als eigenaar helemaal zelf op voor alle bijkomende kosten, zoals onverwachte reparaties. Een post die soms behoorlijk in de papieren kan lopen, en dat wil je natuurlijk niet! Maar weet je, dat er ook op het gebied van private leasen nog  verder financieel voordeel valt te behalen?

Lees meer >Lease voordelig een occasion

Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Neem bijvoorbeeld in je vergelijking mijndomeinauto (aff.), Athlon (aff.), Volkswagen (aff.) en Leas'm mee. Allen gespecialiseerd in private lease.

Mijndomeinauto.nl > Athlon > Volkswagen > Leas'm >