Alles over private lease

Dus… je overweegt een privéauto te gaan leasen. Goed plan, want een leaseauto is al lang niet meer exclusief voorbehouden aan zakelijke rijders. Ook als particulier kun je voordeel behalen bij het leasen van een auto. Met een leaseconstructie kun je namelijk in een gloednieuwe auto rijden zonder daar eerst jarenlang voor te moeten sparen. Bovendien betaal je voor een privéleaseauto een vast maandelijks bedrag, en dat geeft zekerheid.

Waarom een privéauto leasen zo populair is

Private lease: feiten en fabels

Feiten en fabels

Hoewel steeds meer mensen kiezen voor een privé-leaseauto, bestaan er bij het grote publiek nog altijd veel misverstanden over private leasen. De hoogste tijd om alle feiten en fabels even op een rij te zetten. Dit zijn de 5 meest gehoorde misverstanden over het leasen van een privéauto.

Klopt jouw beeld over private lease?

Een auto leasen, maar welke?

Welke auto leasen

Steeds meer mensen kiezen voor private leasen. Dat heeft tot gevolg dat het aanbod aan privé-leaseauto’s toeneemt. En dat maakt de keuze niet altijd gemakkelijker. Want welke auto moet je leasen? Deze tips kunnen je helpen bij de vraag ‘welke auto leasen?’.

Voor welke leaseauto kies jij?

Wat is de levertijd van een private lease auto?

Levertijd private lease

Eén van de meest gestelde vragen aan leasebedrijven: wat is de levertijd van mijn leaseauto? Het antwoord hangt af van een aantal factoren. Belangrijk is vooral wat voor soort leaseauto je uitkiest. Sowieso moet jouw leaseauto na de bestelling eerst rijklaar gemaakt worden. Is de auto op voorraad, dan is dat natuurlijk sneller gebeurd dan wanneer het voertuig eerst nog uit de fabriek moet komen. Waarom levertijden verschillen

Private lease aanbieders