Alles over private lease

Private lease

Je bent waarschijnlijk op deze site terechtgekomen omdat je informatie zocht over de voor- en nadelen van het prive leasen van een auto. Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen: een leaseconstructie heeft immers lange tijd het imago gehad van “duur” en “alleen interessant voor bedrijven”. Toch valt er, ook als particulier, veel voordeel te behalen bij het leasen van een auto. Je rijdt immers in een veelal nieuw model zonder dat je daar eerst voor hebt hoeven sparen. Ook hoef je bij het afsluiten van een leasecontract geen lening aan te gaan: de lease auto wordt immers niet je eigendom, dus je koopt niet op afbetaling. Dit betekent dat je in de regel niet te maken krijgt met soms lastige zaken, zoals een toetsing bij Bureau Kredietregistratie.

Lees meer >Alles over private lease

Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Neem bijvoorbeeld in je vergelijking mijndomeinauto (aff.), Athlon (aff.), Volkswagen (aff.) en Leas'm mee. Allen gespecialiseerd in private lease.

Mijndomeinauto.nl > Athlon > Volkswagen > Leas'm >

Private lease aanbieders vergelijken

Private lease aanbieders vergelijken

Bij het afsluiten van een private lease-contract valt er veel voordeel te behalen. Zo profiteer je altijd van het gemak en de luxe van een relatief nieuwe auto, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten. Vervangend vervoer nodig, een dure reparatie aan je auto of -echt dikke pech- schade veroorzaakt? De leasemaatschappij handelt het voor je af!

Lees meer >Private lease aanbieders vergelijken

Flexibel leasen

Flexibel leasen

Met een private leasecontract profiteer je van diverse voordelen. Zo rij je altijd in een nieuw model, ongeacht de grootte van je spaarvarken. En ben je iemand die niet altijd het nieuwste van het nieuwste hoeft te hebben? Dan kan je tegenwoordig bij veel leasemaatschappijen ook kiezen voor het leasen van een tweedehands model. Kies je voor een tweedehands private lease, dan lease je nog veel voordeliger, omdat de grootste afschrijving op de auto al heeft plaatsgevonden. Is het dan al goud wat er blinkt? Nee, dat niet. Ook (prive) lease heeft z’n nadelen, waaronder het feit dat je vastzit aan een leasecontract. Met een flexibele lease daarentegen heb je een stuk meer vrijheid.

Lees meer >Flexibel leasen

Een auto leasen, maar welke?

Een auto leasen, maar welke

Grote kans dat je op deze website terecht bent gekomen omdat je overweegt om op korte of middellange termijn een auto voor jezelf te leasen. Of misschien twijfel je nog over een eventuele private lease en wil je liever eerst nog wat informatie opdoen. Heel begrijpelijk, want bij het afsluiten van een leasecontract is het niet verstandig over één nacht ijs te gaan. Toch is het aangaan van een private lease gemakkelijker dan je op het eerste gezicht zou denken. Tenminste, als je voor jezelf eerst een en ander op een rijtje hebt…

Lees meer >Een auto leasen, maar welke?

Je private lease auto inleveren

Prive lease auto inleveren

Hoewel het leasen van een auto langere tijd de naam “duur” en “luxe” heeft gehad, ontdekken steeds meer mensen de voordelen van een private lease constructie. Met een private lease heb je immers de mogelijkheid om in een auto te rijden die je je op een andere manier niet kunt veroorloven, tenzij je de komende 10 jaar brood met pindakaas eet en nooit op vakantie gaat. Het afsluiten van een leasecontract is dan ook een prima manier om te rijden in een auto die bij je past, zonder je zorgen te maken over allerlei bijkomende kosten. Wegenbelasting? Check. Reparatiekosten? Check. Auto- en inzittendenverzekering? Check. Alle kosten inbegrepen bij de leasemaatschappij. Da’s mooi. Tot de dag komt dat je je leaseauto moet inleveren.

Lees meer >Je private lease auto inleveren

De meest voorkomende schades aan leaseauto’s

De meest voorkomende schades aan leaseauto's

Juist de private lease is zo ontzettend populair, omdat het mensen de mogelijkheid biedt om een mooie luxe auto te rijden zonder eerst een smak geld neer te tellen bij de dealer. Met een private lease heb je vrijwel altijd een van de nieuwste modellen onder je achterste, zoals een exemplaar uit de BMW 3 of Audi A3-serie. Geen wonder dat je graag met je leaseauto gezien wordt, en dus met veel plezier de blits maakt bij iedere gelegenheid! Maar onthou wel, hoe vaker je rijdt, hoe groter de kans op schade. Hoewel?

Lees meer >De meest voorkomende schades aan leaseauto’s

Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Neem bijvoorbeeld in je vergelijking mijndomeinauto (aff.), Athlon (aff.), Volkswagen (aff.) en Leas'm mee. Allen gespecialiseerd in private lease.

Mijndomeinauto.nl > Athlon > Volkswagen > Leas'm >