Lease eens tweedehands!

Tweede hands auto leasen

Hoewel een privéauto leasen voordeliger kan zijn dan een privéauto kopen, blijft het natuurlijk een kostenpost. Hoe groot die kostenpost is, hangt af van een aantal factoren. Voor een gloednieuwe voiture uit het luxere segment betaal je natuurlijk meer dan voor een nieuwe auto uit de middenklasse. Maar het kan nóg goedkoper. Want waarom zou je niet een tweedehands leasen?

Met een tweedehands lease rij je nu nog voordeliger

De voordelen van private lease uit voorraad

Als je een nieuwe private lease auto uitzoekt, wil je er natuurlijk het liefst zo snel mogelijk in rijden. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Vooral als je nieuwe leasewagen uit de fabriek moet komen, zit je soms maandenlang in de wachtkamer. Het alternatief? Een private lease uit voorraad. Wat zijn de mogelijkheden en de voordelen? En (misschien nog wel belangrijker) wat zijn de opties als de levertijd toch erg lang blijkt te zijn? Wij hebben tips!

Private lease met reclame

Private lease met reclame

Rijden in een mooie auto zonder dat je eerst hoeft te sparen… Private leasen is voor veel mensen een uitkomst. Voor een vast maandelijks bedrag rijd je namelijk al in een nieuwe auto. Eentje die je misschien nooit zelf had kunnen kopen als je het hele bedrag in een keer op tafel had moeten leggen. Wil je nog meer voordeel uit je leasewagen halen? Dan kun je overwegen om een private lease met reclame te nemen.

Zo kun je geld verdienen met je private lease

Private lease auto met automaat

Een schakel automaat

Hoewel de meeste Nederlanders nog altijd in een handgeschakelde auto rijden, neemt de automaat toe in populariteit. Ook steeds meer leasebedrijven bieden een private lease met automaat aan. Misschien niet een voor de hand liggende keuze, maar toch de moeite van het overwegen waard. Het rijden in een automaat heeft namelijk zo zijn voordelen. Waarom een private lease met automaat een goed idee is

Kan ik mijn leasecontract verlengen?

Leasecontract verlengen

Stel, je leaseauto zit als gegoten en hij rijdt ook nog eens helemaal top. Maar… op een dag loopt je leasecontract af en zul je hem moeten inleveren. Au! Wat nu? Ga je voor een nieuwe leaseauto of kun je het leasecontract misschien verlengen? Dit zijn de mogelijkheden als je geen afscheid van je leaseauto wilt nemen. Welke optie kies jij?

Je private leaseauto delen of verhuren

Auto’s zijn duur, en al helemaal als je weinig kilometers maakt. Natuurlijk zijn er verschillende manieren waarop je de kosten van het autorijden een beetje kan drukken. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een tweedehands auto te leasen. Ook het rijden van een leasewagen met reclame kan voordeel opleveren. Zie je het niet zitten om met reclamestickers of in een occasion rond te rijden? Je auto delen of verhuren is een derde manier om het autorijden goedkoper te maken.

Je leaseauto delen of verhuren: zo werkt het

Met een private lease op vakantie

Een private lease voor op vakantie

De vakantie is in zicht! Plan je dit jaar een buitenlandse reis met je privé-leaseauto? Ga dan goed voorbereid op weg. Wist je trouwens dat je bij veel aanbieders tegenwoordig ook een vakantieauto kunt leasen? Je ruilt je ‘gewone’ leasewagen dan tijdelijk in voor een groter exemplaar. Wat een gemak!

Op vakantie met je leaseauto

Private lease aanbieders