Private lease met reclame

Private lease met reclame

Rijden in een mooie auto zonder dat je eerst hoeft te sparen… Private leasen is voor veel mensen een uitkomst. Voor een vast maandelijks bedrag rijd je namelijk al in een nieuwe auto. Eentje die je misschien nooit zelf had kunnen kopen als je het hele bedrag in een keer op tafel had moeten leggen. Wil je nog meer voordeel uit je leasewagen halen? Dan kun je overwegen om een private lease met reclame te nemen.

Lees meer >Private lease met reclame

Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Deze aanbieders zijn gespecialiseerd in private lease:

Mijndomeinauto.nl > Athlon > Volkswagen > Seat > Leas'm >

Flexibel leasen

Flexibel leasen

Met een private leasecontract profiteer je van diverse voordelen. Zo rij je altijd in een nieuw model, ongeacht de grootte van je spaarvarken. En ben je iemand die niet altijd het nieuwste van het nieuwste hoeft te hebben? Dan kan je tegenwoordig bij veel leasemaatschappijen ook kiezen voor het leasen van een tweedehands model. Kies je voor een tweedehands private lease, dan lease je nog veel voordeliger, omdat de grootste afschrijving op de auto al heeft plaatsgevonden. Is het dan al goud wat er blinkt? Nee, dat niet. Ook (prive) lease heeft z’n nadelen, waaronder het feit dat je vastzit aan een leasecontract. Met een flexibele lease daarentegen heb je een stuk meer vrijheid.

Lees meer >Flexibel leasen

Lease eens tweedehands!

Lease eens tweedehands

Hoewel een privéauto leasen vaak voordeliger is dan een privéauto kopen, blijft het natuurlijk een kostenpost. Hoe groot die kostenpost is, hangt af van een aantal factoren. Voor een gloednieuwe voiture uit het luxere segment betaal je natuurlijk meer dan voor een nieuwe auto uit de middenklasse. Maar het kan nóg goedkoper. Want waarom zou je niet een tweedehands leasen?

Lees meer >Lease eens tweedehands!