Audi A3

Ben je op zoek naar een stoere en sportieve leaseauto, maar weet je nog niet welke auto je moet kiezen? Voordat je een leasecontract afsluit, wil je misschien eens kijken naar de Audi A3: een prachtige private lease die alles wat jij zoekt, in huis heeft! De nieuwste Audi A3 oogt ruimtelijk, dynamisch en sportief. Juist door de onderbroken lijnen onder de ramen en boven de dorpels ziet de auto er slank en opvallend uit, zodat je de blits kunt maken in je private lease. Daarnaast “smoelt” de auto ook leuk, door zijn eveneens slanke koplampen. Je kunt er zelf voor kiezen of je deze in welke uitvoering je deze neemt: Xenon met LED-dagrijlichten of full-LED-technologie.
(meer…)

Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Een aantal aanbieders die gespecialiseerd zijn in private lease:

Auto.nl Mijndomein Athlon Volkswagen Seat ANWB Peugeot

Fiat 500

Ben je nog op zoek naar een leuke private lease voor een schappelijke prijs, en twijfel je over de vraag welke auto je neemt? Wanneer het voor jou niet zo’n reusachtige bak hoeft te zijn, is de Fiat 500 wellicht een goede keus. Deze auto mag dan wel klein zijn, truttig is ‘ie allerminst: de Fiat 500 behoort tot een van de meest trendy auto’s van het moment! Wat extra leuk is, is dat deze auto in zeer veel kleuren en modellen te verkrijgen is. Uiteraard ben je wel een beetje afhankelijk van het aanbod van de leasemaatschappij, maar er is dus altijd een Fiat 500 te vinden die bij je past!
(meer…)

Ford Fiësta

Met de Ford Fiësta vind je altijd wel een private lease die bij je past! De Ford Fiësta is immers verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen, zodat er altijd wel eentje naar jouw wens is. Maak je niet zo vaak gebruik van de achterbank en rij je meestal alleen of met z’n tweetjes? Dan kan je kiezen voor een compacte driedeurs-uitvoering. Wil je de kids ook meenemen of gezellig met meerdere personen op vakantie, dan kies je voor een private lease in handige vijfdeurs-uitvoering. Welke van de twee je ook kiest, een Ford Fiësta is standaard van alle gemakken voorzien.
(meer…)

Alfa Romeo MiTo

Heb je de beslissing genomen om op zoek te gaan naar een gunstig leasecontract en weet je nog niet welke private leaseauto je wil rijden? Denk dan ook eens aan de Alfa Romeo MiTo. Niet voor niets heeft Alfa Romeo al heel wat mensen gelukkig gemaakt met hun sportieve, stoere wagenpark. Ook de MiTo smeekt je om het gaspedaal eens flink in te trappen, wat het zuinig rijden helaas niet ten goede komt… Maar dat mag de pret niet drukken.
(meer…)

Offertes aanvragen van diverse leasemaatschappijen

Overweeg je een leaseauto aan te schaffen, lease aanbieders vergelijken loont:

Athlon Auto.nl Mijndomein Volkswagen Seat Peugeot ANWB