Private lease of kopen?

Private lease of kopen

Hoewel het leasen van een auto lange tijd het imago heeft gehad van D&D (duur en decadent), zitten er aan het afsluiten van een leasecontract behoorlijk wat voordelen. Zo weet je financieel altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten, zoals dure reparaties, te staan. Ook naar de wegenbelasting heb je geen omkijken. Laat je een offerte maken voor een prive lease, dan is het dus belangrijk dat je niet alleen voor ogen houdt wat het je kost, maar ook wat het je bespaart: alleen op die manier kan je een reële beslissing nemen. 

Lees meer >Private lease of kopen?

Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Neem bijvoorbeeld in je vergelijking mijndomeinauto (aff.), Athlon (aff.), Volkswagen (aff.) en Leas'm mee. Allen gespecialiseerd in private lease.

Mijndomeinauto.nl > Athlon > Volkswagen > Leas'm >

Private lease met reclame

Leasen met reclame

Voor niets gaat alleen de zon op (en zelfs dan rijst soms de vraag hoelang nog…), dus ja, ook voor private leasing moet je in de buidel tasten. Desalniettemin is juist de leaseconstructie ideaal voor mensen met een gebrek aan reusachtig spaarvarken. Je rijdt met een private lease immers altijd een nieuw model wagen, zonder dat je eerst de benodigde aankoopprijs op tafel hoeft te leggen. En kies je voor het leasen van een tweedehands auto, dan betaal je nog veel minder! Toch is dit niet de enige manier om flink te kunnen besparen op de kosten van een leaseovereenkomst: ook het rijden met reclame scheelt je een flinke bom met duiten.

Lees meer >Private lease met reclame

Private lease zonder BKR-check?

Private lease zonder BKR-check

De beruchte BKR-check heeft al vele potentiële leners het bloed naar de wangen gejaagd. Met een negatieve BKR-registratie wordt het immers moeilijk, zo niet schier onmogelijk, om een lening af te sluiten. Ook een leasecontract is, met een beetje goede wil, te zien als een ‘lening’; je krijgt immers een auto ter beschikking, zonder dat je deze ooit gekocht hebt. In plaats daarvan betaal je een maandelijks bedrag. Maar kan je ook een private lease afsluiten wanneer je niet bepaald op goede voet staat met Bureau Kredietregistratie?

Lees meer >Private lease zonder BKR-check?

Private lease met uitkering

Private lease en uitkering

Heb je besloten dat je graag een private lease wil en ben je alvast aan het rondkijken voor het model van je dromen? We willen de pret niet bederven, maar voordat je allerlei offertes van leasemaatschappijen gaat aanvragen is het verstandig om na te denken over de vraag hoe je je private lease wil gaan financieren. Oké, er zitten veel voordelen aan het leasen van een auto en je kan voor een relatief gering bedrag met een prachtige auto onder je kont rijden, maar een gering bedrag is natuurlijk iets heel anders dan gratis. Daarnaast zijn leasemaatschappijen geen filantropische instellingen: zij zitten helemaal niet te wachten op eventuele betalingsproblemen. Voordat je een lease-overeenkomst kunt afsluiten, zal je dus wel moeten kunnen aantonen over voldoende inkomen te beschikken. Maar hoe zit dat als je een uitkering hebt?

Lees meer >Private lease met uitkering

Lease eens tweedehands!

Lease eens tweedehands

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat iemand dus van zijn of haar auto verwacht, verschilt van persoon tot persoon. De een wil een snelle sportieve bak, de ander een goedkoop autootje dat doet wat het doen moet: de eigenaar van A naar B brengen. Geen wonder dat ook de beslissing om wel of niet te leasen een heel persoonlijke is. Maar naast heel veel voordelen, heeft private lease ook enkele nadelen. Eén daarvan is de soms hoge prijs die je betaalt, zeker wanneer je een auto wil uit het snellere segment. Tweedehands leasen kan dan een optie zijn.

Lees meer >Lease eens tweedehands!

Pas op met het uitlenen van je leaseauto

Pas op met het uitlenen van je leaseauto

Private leasen is tegenwoordig ontzettend populair. Niet verwonderlijk, want bijna iedereen wil wel dolgraag een mooie nieuwe auto rijden zonder eerst een zak geld op tafel te moeten leggen. Heb je een mooie private lease onder je achterste, zoals een exemplaar uit de BMW 3- of Audi A3-serie, dan is de kans groot dat dit je op heel wat bewonderende blikken vanuit je omgeving komt te staan. Maar pas op, want soms blijft het niet alleen bij bewonderende blikken…

Lees meer >Pas op met het uitlenen van je leaseauto

Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Neem bijvoorbeeld in je vergelijking mijndomeinauto (aff.), Athlon (aff.), Volkswagen (aff.) en Leas'm mee. Allen gespecialiseerd in private lease.

Mijndomeinauto.nl > Athlon > Volkswagen > Leas'm >