Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Deze aanbieders zijn gespecialiseerd in private lease:

Mijndomeinauto.nl > Athlon > Volkswagen > Seat > Leas'm >

Offertes aanvragen van diverse leasemaatschappijen

Offertes aanvragen van diverse leasemaatschappijen

Op zoek naar een privé-leaseauto? Het aantal private leasebedrijven groeit met de dag. Dat maakt het aanbod soms een beetje onoverzichtelijk. Maar het voordeel is wel dat er meer te ‘shoppen’ valt. Bij het ene leasebedrijf kan je favoriete leaseauto namelijk zomaar goedkoper uitvallen dan bij de ander. Laat dus altijd meerdere offertes uitbrengen. Dat is misschien meer werk, maar uiteindelijk doe je daar je voordeel mee.

Lees meer >Offertes aanvragen van diverse leasemaatschappijen

Het leasecontract: weet waarvoor je tekent!

Het leasecontract

Heb je een private leaseauto besteld? Dan is het tijd om over te gaan tot het ondertekenen van het leasecontract. Dit lijkt misschien een onbelangrijke formaliteit, maar pas op: in het leasecontract staan belangrijke voorwaarden op basis waarvan je de auto leaset. Toch even goed lezen dus, voordat je je handtekening zet. In dit artikel vertellen we waar je op moet letten als je het leasecontract onder ogen krijgt.

Lees meer >Het leasecontract: weet waarvoor je tekent!

Private lease zonder BKR-check?

Private lease zonder BKR-check

Privé leasen is ideaal. Wel een nieuwe auto, niet in één keer betalen. En toch is er een ‘maar’. Een leasecontract wordt namelijk gezien als een lening. En wie lening zegt, zegt BKR. Het Bureau Krediet Registratie wordt op de hoogte gesteld als je geld leent. En omgekeerd kunnen financierders jouw BKR-status checken voordat ze een lening goedkeuren. Niet altijd handig, om verschillende redenen. Is een privéauto leasen zonder BKR-notering dan helemaal niet mogelijk?

Lees meer >Private lease zonder BKR-check?

Private lease met uitkering

Private lease en uitkering

Heb je besloten dat je graag een private lease wil en ben je alvast aan het rondkijken voor het model van je dromen? We willen de pret niet bederven, maar voordat je allerlei offertes van leasemaatschappijen gaat aanvragen is het verstandig om na te denken over de vraag hoe je je private lease wil gaan financieren. Oké, er zitten veel voordelen aan het leasen van een auto en je kan voor een relatief gering bedrag met een prachtige auto onder je kont rijden, maar een gering bedrag is natuurlijk iets heel anders dan gratis. Daarnaast zijn leasemaatschappijen geen filantropische instellingen: zij zitten helemaal niet te wachten op eventuele betalingsproblemen. Voordat je een lease-overeenkomst kunt afsluiten, zal je dus wel moeten kunnen aantonen over voldoende inkomen te beschikken. Maar hoe zit dat als je een uitkering hebt?

Lees meer >Private lease met uitkering

Pas op met het uitlenen van je leaseauto

Pas op met het uitlenen van je leaseauto

Private leasen is tegenwoordig ontzettend populair. Niet verwonderlijk, want bijna iedereen wil wel dolgraag een mooie nieuwe auto rijden zonder eerst een zak geld op tafel te moeten leggen. Heb je een mooie private lease onder je achterste, zoals een exemplaar uit de BMW 3- of Audi A3-serie, dan is de kans groot dat dit je op heel wat bewonderende blikken vanuit je omgeving komt te staan. Maar pas op, want soms blijft het niet alleen bij bewonderende blikken…

Lees meer >Pas op met het uitlenen van je leaseauto