Een elektrische auto leasen

Een elektrische auto leasen

We kunnen er niet meer onderuit: de fossiele brandstoffen zijn op hun retour. Dat betekent dat elektrisch rijden steeds meer in beeld komt. En ja, de elektrische auto was vroeger nog duur en onhandig. Maar die kinderziektes zijn inmiddels de wereld uit. Elektrisch rijden heeft veel voordelen. En elektrisch leasen al helemaal. Het aanbod elektrische leaseauto’s wordt dan ook steeds groter!

De voordelen van een elektrische leaseauto

Private lease aanbieders

Vergelijken loont! Een aantal aanbieders die gespecialiseerd zijn in private lease:

Auto.nl Mijndomein Athlon Volkswagen Seat ANWB Peugeot Citroën

Hybride private lease: milieuvriendelijker en praktisch

Hybride private lease

Draag je het milieu een warm hart toe, maar zie je volledig elektrisch rijden (nog) niet zitten? Dan is het leasen van een hybride wagen voor jou misschien wel het perfecte compromis! Een hybride auto maakt immers gebruik van twee motoren: een elektrisch exemplaar en een ‘ouderwetse’ verbrandingsmotor op benzine, LPG of diesel. Er zijn verschillende soorten hybrides op de markt.

Alles over hybride leaseauto’s

Een diesel private leasen: wel of geen goed idee?

Private lease en diesel

Heb je de knoop definitief doorgehakt en ga je op zoek naar een leuke private leaseauto? Voordat je verschillende modellen gaat vergelijken, zal je eerst moeten beslissen of je een benzinewagen of een diesel wil leasen. Kies je voor een diesel, dan moet je misschien wat langer zoeken. Er worden namelijk weinig tot geen dieselauto’s aangeboden voor private lease. Dat komt omdat er aan rijden in een diesel nogal wat nadelen kleven.

Waarom is de diesel op zijn retour?

Offertes aanvragen van diverse leasemaatschappijen

Overweeg je een leaseauto aan te schaffen, lease aanbieders vergelijken loont:

Athlon Auto.nl Mijndomein Volkswagen Seat Peugeot Citroën ANWB

Private lease aanbieders