SEAT Leon FR Launch Edition

Vanaf prijs per maand € 449,- *

Bij 48 maanden en 10000 km per jaar
Merk: SEAT
Uitvoering: Hatchback
Conditie: Nieuw
Keurmerk Private Lease
Aanbieder: SEAT

SEAT Leon Gloednieuw en extra rijk uitgerust.

Extra’s bovenop de Style Launch Edition: Koplampverlichting Full LED met LED-dagrijverlichting in signature vorm, Welkomsverlichting”Hola!”in buitenspiegel en welkomsceremonie achterlichten, Zijruitomlijsting uitgevoerd in hoogglans zwart, Slimme sfeerverlichting in voorportieren en dashboard, Dodehoeksensor (Side Assist) met uitparkeerassistent, Uitstapwaarschuwing, waarschuwing bij van achteren naderend verkeer, Dynamische richtingaanwijzers achter…. lees verder > (aff.)

Informatie over voorwaarden, opties en bijvoorbeeld de levertijd vind je hier (aff.)
Over SEAT (aanbieder)

SEAT kent een hoge klanttevredenheid, ook als het gaat om private lease. Dankzij het Keurmerk Private Lease ben je bij deze merkdealer verzekerd van extra zekerheid en eerlijke voorwaarden. Bovendien is het aanbod heel divers.

Ga naar de website van SEAT (aff.) voor nog meer informatie.

Meer auto's van het merk: SEAT

Bronnen en referenties

Plaats een reactie

Waar op letten bij Private Lease

Met een private lease ben je duurder uit. Toch…? Tijd om deze en andere fabels over private lease te ontkrachten.
Hoe weet je of een leasemaatschappij betrouwbaar is? Er zijn private lease keurmerken die je een aantal zekerheden geven.
Je hebt besloten een privé-auto te gaan leasen. Maar wat doe je dan met je huidige auto? Veel private leasebedrijven bieden tegenwoordig een inruilservice.
Stel: je rijdt in een private lease auto en wil nu een huis kopen. Heeft je leasecontract dan invloed op het hypotheekbedrag?

Informatie over Private Lease

Private lease aanbieders