Renault Zoe

Vanaf prijs per maand € 455,- *

Merk: Renault
Model: Zoe
Conditie: Nieuw
Private lease “OK”
Aanbieder: Mijndomein

De nieuwe Renault Zoe is alles wat het vorige model ook was maar dan beter!

Te beginnen met de 52kWh batterij ofwel een toename van 27% t.o.v. de ZE40 batterij. De Z.E. 50 batterij geeft de Zoe een bereik van maar liefst 395km WLTP op een volledig opgeladen batterij.

De ZOE is geschikt voor 22 kW AC-laden en nu ook 50 kW DC-laden (snelladen). Met zijn krachtigere, 100 kW sterke elektromotor biedt de nieuwe Zoe nog meer rijplezier.

Om bij een elektrische auto het meeste uit de batterij te halen is het belangrijk om een auto te ontwerpen die zo “glad” mogelijk is. Bij Renault zijn ze daar zeker in geslaagd met de Renault Zoe. Door de vloeiende, ronde lijnen is de luchtweerstand geminimaliseerd en heeft de Zoe een gestroomlijnd uiterlijk gekregen.a

Ook het interieur heeft een upgrade gekregen. Vernieuwd duurzaam interieur met extra geluidisolatie. Daarnaast zit er standaard een Android Auto en Apple Car Play plug systeem in de dashboard. Zo kun je gemakkelijk de functionaliteiten van je telefoon (bijvoorbeeld je navigatiesysteem en spotify) integreren.

* Thuis je auto opladen met 22kW is mogelijk wanneer de vereiste elektrische infrastructuur aanwezig is of aangelegd wordt. Eventuele aanpassingen aan de infrastructuur zijn niet inbegrepen in het aanbod en zijn voor eigen rekening.

Het contract:

* Een contract voor 60 maanden
* Standaard 12.000 kilometer per jaar (1.000 kilometer per maand).
* Meerprijs per kilometer buiten je kilometer pakket: €0,08.
* Leaseprijs is inclusief: all risk verzekering, schade verzekering inzittenden (SVI), motorrijtuigenbelasting, afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, ruitreparatie, pechhulp in binnen- en buitenland en vervangend vervoer bij schade.
* Eigenrisico bij niet verhaalbare schade: €300,-.
* Eenmalig te betalen bij aangaan contract: €399,- (Wat houdt de eenmalige betaling in? (https://support.mijndomeinauto.nl/hc/nl/articles/207562249-Eenmalige-betaling)).

De specificaties van de Renault ZOE:

* Renault ZOE life Z.E. 50kWh
* Elektronische geregelde airconditioning, Renault R-link met 7″ navigatie en bluetooth systeem incl. Android Auto en Apple Carplay ondersteuning, cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, full LED-rijverlichting voor en achter
* Actieradius van 395km WLTP
* Beheerfuncties via de My Renault app
* De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering

De opties:

* De Renault ZOE is leverbaar in de kleuren wit, zwart, celadon blauw en donker grijs
* Je kunt je kilometerpakket verhogen naar 16.000 of 20.000 kilometer per jaar. Deze kilometerpakketten kosten respectievelijk €26,- en €52,- per maand. Maak je je verhoogde pakket niet helemaal op? Dan krijg je de niet-verreden kilometers uit je verhoogde pakket weer terug tegen €0,08 per kilometer!
* Bij Mijndomein kun je een laadpaal in je leasebedrag meenemen of in één keer betalen; precies wat jou uitkomt.
* Gratis Mijndomein laad pas waarmee je overal kunt (snel)laden. Maandelijks ontvang je dan een factuur voor de geladen kWh’s

De levertijd en aflevering:

* De verwachte levertijd is momenteel 4 maanden
* De aflevering vindt plaats op één van onze afleverlocaties in Nederland.
* Je kan je auto thuis of op je werk laten bezorgen voor €75,-

 

Informatie over voorwaarden, opties en bijvoorbeeld de levertijd vind je hier (aff.)
Over Mijndomein (aanbieder)

Mijndomein is van alle markten thuis als het gaat om private lease. Grote, middelkleine of bescheiden leaseauto’s; bij Mijndomein kun je alle kanten op.

Ga naar de website van Mijndomein (aff.) voor nog meer informatie.

Meer auto's van het merk: Renault
Vanaf 379,-* per maand
60 maanden en 10.000 km per jaar
Merk: Renault
Conditie: Nieuw
Model: Zoe
Aanbieder: ANWB

Bronnen en referenties

Plaats een reactie

Waar op letten bij Private Lease

Met een private lease ben je duurder uit. Toch…? Tijd om deze en andere fabels over private lease te ontkrachten.
Hoe weet je of een leasemaatschappij betrouwbaar is? Er zijn private lease keurmerken die je een aantal zekerheden geven.
Je hebt besloten een privé-auto te gaan leasen. Maar wat doe je dan met je huidige auto? Veel private leasebedrijven bieden tegenwoordig een inruilservice.
Stel: je rijdt in een private lease auto en wil nu een huis kopen. Heeft je leasecontract dan invloed op het hypotheekbedrag?

Informatie over Private Lease

Private lease aanbieders