BMW X2 PHEV

60 maanden en 10.000 km per jaar
Merk: BMW
Model: X2 PHEV
Uitvoering: xDrive 25e
Conditie: Nieuw
Keurmerk Private Lease
Aanbieder: ANWB
Deuren: 5-deurs

Met zijn semi-elektrische aandrijflijn is de BMW X2 helemaal van deze tijd. Zolang je niet te ver van je werk woont, hoef je tijdens het forensen geen druppel benzine te verbruiken! Moet je toch wat verder weg, dan biedt de eveneens aanwezige, traditionele verbrandingsmotor uitkomst. Sterker nog: dankzij het geboden rijcomfort en de beschikbare binnenruimte kunnen jouw ritten niet lang genoeg duren!

Informatie over voorwaarden, opties en bijvoorbeeld de levertijd vind je hier (aff.)
Over ANWB (aanbieder)

ANWB staat zo’n beetje synoniem voor veilig rijden. Tegenwoordig kun je bij ANWB ook auto’s leasen van verschillende merken, uiteraard op basis van prima voorwaarden. En de wegenwachtservice? Die zit bij de prijs in!

Ga naar de website van de ANWB (aff.) voor nog meer informatie.

Meer auto's van het merk: BMW

Bronnen en referenties

Plaats een reactie

Waar op letten bij Private Lease

Met een private lease ben je duurder uit. Toch…? Tijd om deze en andere fabels over private lease te ontkrachten.
Hoe weet je of een leasemaatschappij betrouwbaar is? Er zijn private lease keurmerken die je een aantal zekerheden geven.
Je hebt besloten een privé-auto te gaan leasen. Maar wat doe je dan met je huidige auto? Veel private leasebedrijven bieden tegenwoordig een inruilservice.
Stel: je rijdt in een private lease auto en wil nu een huis kopen. Heeft je leasecontract dan invloed op het hypotheekbedrag?