Het flexibele auto-abonnement

Steeds meer automerken bieden het aan: een auto-abonnement. Wat is het precies en hoe werkt zo’n abonnement dan? Misschien is een auto-abonnement wel iets voor jou!

Auto gebruiken in plaats van bezitten

Flexibiliteit is tegenwoordig de standaard. Eigenlijk kun je tegenwoordig alles aanpassen aan je actuele behoefte. Dus waarom zou je genoegen nemen met een leaseauto waar je jarenlang aan vast zit?

Het auto-abonnement is het antwoord op dit dilemma. Bij deze service ligt het accent ligt op mobiliteit in plaats van autobezit. Steeds meer mensen willen namelijk wel het gemak van een eigen auto, maar dan op een meer vrijblijvende en flexibele manier.

Wat is een auto-abonnement?

Met een auto-abonnement verbind je je niet aan een bepaalde auto, maar aan een merk. Bijvoorbeeld een bepaalde dealer of een autoverhuurbedrijf. Je wordt als het ware een clubmember waarbij je toegang krijgt tot jouw favoriete auto en daarnaast geniet van een aantal exclusieve voordelen. De belangrijkste voordelen: gemak en flexibiliteit.

Met een auto-abonnement kun je van auto wisselen wanneer jij daar behoefte aan hebt. En verder wordt alles voor je geregeld. Geen papierwerk, geen gedoe met belastingen of onderhoudskosten. Je kiest gewoon de auto die jij wilt en gaat daar lekker van genieten. Vervolgens ruil je de wagen om of lever je hem in wanneer jij wil.

Die flexibiliteit biedt natuurlijk een scala aan mogelijkheden als het gaat om jouw vervoermiddel. Heb je nu een kleine, zakelijke auto maar ga je binnenkort op surfvakantie? Dan switch je tijdelijk naar een ruime SUV. Hittegolf op komst? Ruil je auto in voor een cabrio. Maar ook als je gewoon graag steeds het nieuwste model rijdt, of als je bijvoorbeeld eens een paar maanden elektrisch rijden wilt uitproberen, is het auto-abonnement ideaal.

Aanbieders met een auto-abonnement

Inhoud artikel:

Aanbod auto's op basis van Auto-abonnement