Private lease van XLEasy

Meer over deze aanbieder

XLEasy is een nieuwe speler op het gebied van private lease. Deze aanbieder wil zich onderscheiden door middel van een royaal servicepakket. Je kunt bij XLEasy kiezen uit een ruim aanbod aan modellen. Dankzij hun eerlijke en transparante voorwaarden weet je precies waar je aan toe bent.

Hoe zit het met extra kosten?

Bij je vaste maandbedrag zitten alle gangbare services inbegrepen. Brandstof betaal je natuurlijk nog wel zelf, net als eventuele extra kosten voor parkeren, bekeuringen en de car wash. Borg of een aanbetaling hoef je bij XLEasy niet te betalen, dus dat scheelt.

Bij je contract zit een vast aantal kilometers inbegrepen. Ga je daar overheen, dan betaal je een meerprijs. XLEasy gaat echter uit van een gemiddeld aantal gereden kilometers. Dat betekent dat aan het einde van je contract alle meer en minder gereden kilometers met elkaar worden verrekend. Overigens kun je na 12 maanden je bundel desgewenst wijzigen.

XLEasy rekent een eigen bijdrage voor schade die niet verzekerd is. Je kunt dit bedrag verlagen als je wil. Ben je erg  ‘schadegevoelig’ (meer dan twee gevallen per jaar), dan heeft XLEasy het recht om jouw eigen risicobedrag te verhogen.

Is er een leeftijdgrens?

Iedereen van 18 tot en met 78 jaar (je mag maximaal 78 jaar zijn aan het einde van het leasecontract) kan een auto lease bij XLEasy. Uiteraard is een geldig rijbewijs verplicht.

BKR-registratie?

XLEasy is aangesloten bij Keurmerk Private Lease en zal daarom de leaseovereenkomst aanmelden bij het BKR.

Hoe zit het met schadevrije jaren?

Na afloop van je leasetermijn kun je van XLEasy een ‘verklaring schadeverloop’ krijgen.

Hoe lang is de levertijd?

Auto’s die op voorraad zijn (bijvoorbeeld de XLEasy Deals), kun je binnen een aantal weken ophalen. Moet de auto besteld worden, reken dan op een paar maanden levertijd.

Meer informatie over XLEasy?

Wil je nog meer weten? Neem dan een kijkje op de website van XLEasy zelf > (aff.)

Hoe zit dat bij andere aanbieders van private lease?

Op deze pagina kun je andere private lease aanbieders met elkaar vergelijken.

Bron: https://www.priveleaseauto.com/xleasy