Private lease van JustLease

Meer over deze aanbieder

Justlease was een van de eerste bedrijven die een leaseauto beschikbaar maakte voor particulieren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een ervaren en betrouwbare leasespecialist die zich vooral richt op private lease. Alle grote automerken zijn via Justlease te bestellen. Ook autohuur vanaf 3 tot maximaal 11 maanden is mogelijk.

Hoe zit het met extra kosten?

Bij je leasecontract zit in principe alles inbegrepen. Je betaalt zelf brandstof, schoonmaak, boetes en parkeergeld. Je kilometerbundel kun je eenmaal per maand kosteloos aanpassen. Daarnaast betaal je een eigen bijdrage voor schade, maar dit bedrag kun je (tegen een meerprijs) verlagen of afkopen. Bij het bestellen van de auto wordt wel borg gevraagd. Dit bedrag krijg je terug na het inleveren van de leaseauto.

Is er een leeftijdsgrens?

Ben je tussen de 18 en 75 jaar en in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs en ID-kaart/paspoort, dan kom je in aanmerking voor een leasecontract. Daarnaast moet je voldoen aan de minimum inkomenseis.

BKR-registratie?

Justlease is aangesloten bij Keurmerk Private Lease en zal daarom de leaseovereenkomst aanmelden bij het BKR.

Hoe zit het met schadevrije jaren?

Na het beëindigen van je leasecontract kan je bij Justlease een schadebeeldverklaring aanvragen. Daarin staat of je met je leaseauto wel of geen schade hebt gereden en om hoeveel schadevrije jaren het gaat.

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd hangt af van wat je precies bestelt. Een auto uit de ‘snel leverbaar-voorraad’ kan zelfs al binnen 48 uur rijklaar staan. Ook occasions zijn snel , vaak al binnen twee weken, beschikbaar. Stel je je auto helemaal zelf samen of gaat het om een nieuw te bestellen model, dan ben je zo enkele maanden verder.

Meer informatie over JustLease?

Wil je nog meer weten? Neem dan een kijkje op de website van JustLease zelf > (aff.)

Hoe zit dat bij andere aanbieders van private lease?

Op deze pagina kun je andere private lease aanbieders met elkaar vergelijken.

Bron: https://justlease.nl/private-lease/