Private lease van IKRIJ.NL

Meer over deze aanbieder

In de verkiezing ‘Beste Private Leasemaatschappij 2019/2020’ (Vereniging Zakelijke Rijders) behaalde IKRIJ.NL een mooie tweede plek. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met het ruime aanbod aan leaseauto’s van diverse merken en de uitstekende service. IKRIJ.NL biedt daarnaast ook veel occasions aan.

Hoe zit het met extra kosten?

IKRIJ.NL houdt dezelfde voorwaarden aan als de meeste andere aanbieders: alle kosten, behalve die voor brandstof, schoonmaak, boetes en parkeren, zijn inbegrepen bij het maandbedrag. Verder geldt een eigen bijdrage voor schade die niet verhaalbaar is en voor ruitschade. Borg en aanbetaling is bij deze aanbieder niet vereist. Voor extra kilometers wordt een meerprijs gerekend.

Is er een leeftijdsgrens?

Bij IKRIJ.NL kun je een auto leasen als 18+ bent en beschikt over een geldig rijbewijs.

BKR-registratie?

IKRIJ.NL is aangesloten bij Keurmerk Private Lease en is daarmee verplicht om de leaseovereenkomst aan te melde bij het BKR.

Hoe zit het met schadevrije jaren?

Als je aan het einde van de looptijd de leaseauto inlevert en je hebt gedurende deze periode geen schade gereden, dan krijg je hiervan een verklaring.

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd van nieuwe auto’s hangt af van het model en of deze al dan niet op voorraad is. IKRIJ.NL heeft ook een grote occasion-outlet en bij tweedehands auto’s is de levertijd altijd vrij kort.

Meer informatie over IKRIJ.NL?

Wil je nog meer weten? Neem dan een kijkje op de website van IKRIJ.NL > (aff.)

Hoe zit dat bij andere aanbieders van private lease?

Op deze pagina kun je andere private lease aanbieders met elkaar vergelijken.

Bron: https://ikrij.nl/