Care by Volvo

Hier vind je een overzicht van abonnement-auto’s aangeboden door Care by Volvo.
Meer informatie over de Care by Volvo vind je onderaan deze pagina.

Of ga naar de website van Care by Volvo > (aff.)

Meer over deze aanbieder

Care by Volvo is een nieuwe service van Volvo. Het draait allemaal om een auto-abonnement, waarbij je na 3 maanden kan wisselen van auto of opzeggen. En dat is aanmerkelijk korter dan bij een normale private leaseconstructie.

Hoe zit het met extra kosten?

Het auto-abonnement werkt qua kosten net zo als bij private lease: je betaalt een vast maandbedrag. Daar zit alle bij inbegrepen, behalve zogenaamde ‘verbruiksgoederen’ (brandstof, olie, ruitenwisservloeistof). Ook betaal je eventuele bekeuringen uiteraard zelf, net als parkeerkosten of reinigingskosten.

Maak je meer kilometers dan afgesproken, dan moet je bijbetalen. Maar je kunt je kilometerbundel altijd tussentijds aanpassen.

Voor schade die niet gedekt is, betaal je een vast bedrag aan eigen risico.

Je hoeft bij het abonnement geen borg of aanbetaling neer te tellen. Wel vragen ze om een vooruitbetaling van je eerste maandbedrag.

Is er een leeftijdsgrens?

Er wordt geen leeftijdsgrens gemeld. Heb je een geldig rijbewijs, dan kom je dus in aanmerking voor een Care by Volvo-abonnement.

BKR-registratie?

Je Care by Volvo-abonnement wordt niet aangemeld als lening bij het BKR. Wel kan Volvo bij het BKR je financiële status checken ten behoeve van het acceptatieproces.

Hoe zit het met schadevrije jaren?

Je kunt bij de klantenservice van Volvo een verklaring van schadevrije jaren opvragen.

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd van jouw Volvo hangt af van de beschikbaarheid. Een auto die op voorraad is, staat meestal binnen een maand voor je klaar. Moet de auto besteld worden, dan duurt het langer.

Meer informatie over Care by Volvo?

Wil je nog meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Care by Volvo zelf > (aff.)

Bron: https://www.priveleaseauto.com/volvo-auto-abonnement

Private lease aanbieders