Private lease van Athlon

Meer over deze aanbieder

Athlon wil ‘de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen leveren voor de steeds veranderende behoeften van de klanten’. En met een wagenpark van meer dan 100.000 auto’s heeft die missie alle kans van slagen! Onder het ruime aanbod aan leaseauto’s van verschillende merken vallen ook elektrische lease auto’s, occasions en leasewagens met een automaat. Keuze genoeg dus.

Hoe zit het met extra kosten?

Bij het leasecontract van Athlon zitten alle reguliere kosten inbegrepen. Alleen de brandstof, schoonmaak, boetes en parkeergeld betaal je zelf. Daarnaast betaal je een eigen bijdrage voor schade. Je hoeft bij Athlon geen borg te betalen. Voor kilometers buiten je bundel betaal je een meerprijs. Rijd je minder kilometers, dan krijg je geld terug.

Is er een leeftijdsgrens?

Athlon Private Lease is er voor iedereen tussen 21 en 80 jaar mits je in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

BKR-registratie?

Athlon is aangesloten bij Keurmerk Private Lease en zal daarom de leaseovereenkomst aanmelden bij het BKR.

Hoe zit het met schadevrije jaren?

Je bouwt bij Athlon gewoon schadevrije jaren op. Aan het einde van de looptijd kun je ook een verklaring schadevrij rijden krijgen (als dat inderdaad het geval is).

Hoe lang is de levertijd?

Occasions zijn meestal binnen 10 tot 15 werkdagen na het inleveren van je ondertekende papieren rijklaar. Ook auto’s die op voorraad zijn, worden meestal binnen enkele weken geleverd. Bij nieuw te bestellen auto’s duurt het langer, een indicatie van de levertijd is in dat geval aangegeven op de site.

Meer informatie over Athlon?

Wil je nog meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Athlon > (aff.)

Hoe zit dat bij andere aanbieders van private lease?

Op deze pagina kun je andere private lease aanbieders met elkaar vergelijken.

Bron: https://www.athlon.com/nl/prive/leasen/privelease